Във все по-застудяващото време е съвсем естествено да ни се

...
Във все по-застудяващото време е съвсем естествено да ни се
Коментари Харесай

Кои са най-секси филмите

Във все по-застудяващото време е напълно естествено да ни се желае повече да си стоим сгушени на топло под завивките. И още по-добре, в случай че си имаме и компания. Така, до момента в който се излежаваме, можем да се загреем даже и още по-добре. Даваме една концепция за загрявка - секси филмите.
 Enola Holmes 2,
Новите филми и сериали на Netflix през ноември

Палавата сестра на Шерлок Холмс ще се завърне

В тях сцените са горещи, сантиментални, еротични, прочувствени и предизвикателни. Glamour са създали лист с цели 27 секси кино лентата, от които обичаните ни 13 измежду тях споделяме тук.

" Жени на ръба на нервна рецесия " (1988)

Тази сантиментална комедия е на испанския режисьор Педро Алмодовар и в нея взе участие Антонио Бандерас. Само със споменаването на името на артиста можем да предположим, че филмът е парещ, въпреки и заглавието му да ни кара да си мислим друго. В " Жени на ръба на нервна рецесия " обаче Бандерас е млад и секси и това ни е изцяло задоволително, с цел да го изгледаме или пък да си го напомним, в случай че към този момент сме го гледали.

" Мръсни танци " (1987)

Тук пък женското внимание притегля Патрик Суейзи, който дружно с актрисата Дженифър Грей споделя една сантиментална история за порастването, любовта и... танците, несъмнено.

" Флашданс " (1983)

С този филм към този момент се минава към софт порно жанра. Това значи, че в случай че решим да изгледаме " Флашданс ", ще забележим доста нежни докосвания, женска гръд и плът въобще.

" Мостовете на Медисън " (1995)

Филмът с присъединяване на Мерил Стрийп и Клинт Истууд е определян като порно за майки. Това обаче надалеч не значи, че е за подценяване. За ролята си Мерил Стрийп в действителност даже получава номинация за Оскар. Друго забавно за " Мостовете на Медисън " е, че е основан на едноименния разказ, който е бил толкоз известен, че даже е въодушевил и бродуейски мюзикъл.

" Титаник " (1997)

" Нарисувай ме като едно от твоите френски девойки ", е евентуално най-секси репликата в целия филм. Просто няма по какъв начин " Титаник " с присъединяване на Леонардо ди Каприо и Кейт Уинслет да не е част тъкмо от този лист.

" Мълхоланд Драйв " (2001)

Филмът на Дейвид Линч в действителност е трилър, на който обаче горещи подиуми не му липсват. Една от тях даже е възпята в песента " Naked in Manhattan " на Чапъл Роан.

" Мулен Руж " (2001)

Този филм също не е за пропускане щом стане дума за лист с най-секси филми. Достатъчно е единствено да се сетим по какъв начин младият и секси Юън Макгрегър пее любовната си ария на красивата и лъчезарна Никол Кидман.

" Отблизо " (2004)

Филмът с присъединяване на Джулия Робъртс е основан по награждавана пиеса и е също толкоз парещ и на екран. В драмата е впримчен любовен триъгълник, който даже може би става четириъгълник и наблюдава историята на едни същински порочни хора.

" Мистър и Мисис Смит " (2005)

Двамата шпиони в историята, изиграни от Анджелина Джоли и Брад Пит, имат толкоз мощно изразена химия между тях, че няма по какъв начин да не отредят място на кино лентата в този лист. За романса на актьорите се знаеше даже преди самите те да потвърдят, че са дружно.

" Ти водиш " (2006)

Не е инцидентно, че в листата влиза още един филм с присъединяване на Антонио Бандерас. Актьорът очевидно просто ги владее тези горещи функции. В " Ти водиш " той изиграва инструктор по танци, който се влюбва в героинята на Джена Дюан.

" Изкупление " (2007)

В този филм драмата е това, което приковава вниманието ни до дъно, а сцените с горещите моменти на Кийра Найтли и Джеймс Макавой в библиотеката и фонтана ни карат да затаим мирис.

" Черен лебед " (2010)

Филмът може и да е един тъмен и безизходен трилър, само че героините на Натали Портман и Мила Кунис, обладани колкото от полуда, толкоз и от самовлюбеност, подхранват половото напрежение в него.

" 50 нюанса сиво " (2015)
 Филмите на ужасите, психологичното здраве, тревогата и по какъв начин й въздействат те
Филмите на ужасите - лек за тревогата

Има си разумно пояснение

Едва ли има по какъв начин да не сме очаквали, че " 50 нюанса сиво " ще е част от листата с най-секси филми. Каквото и да е мнението ни за актьорския гений на Джейми Дорнан и Дакота Джонсън, можем най-малко да оценим, че за горещите моменти между тях като че ли много са се постарали.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР