Във времето на карантина Мария успява да вдъхне кураж и

...
Във времето на карантина Мария успява да вдъхне кураж и
Коментари Харесай

Мария: Никога вече няма да отказвам купон

Във времето на карантина Мария съумява да вдъхне кураж и положителна настройка: “Нещата ще се пренаредят и ще ни бъде доста по-хубаво от преди, имам вяра в това – споделя тя в искрено изявление пред Камен Воденичаров и добавя – Аз персонално преоткрих доста неща, остана ми време да обърна внимание и на детайлите. Някак си цялото това нещо ми донесе една естетика, макар че като цяло аз не съм имала проблем да остана вкъщи, тъй като съм домошар и съм малко себична.

Мога да си измисля хиляди неща, които да върша, дори от време на време не ми остава време да свърша всичко. “ Звездата разкрива, че е съумяла да показа повече хубави моменти с Марая, с майка си, да тренира аеробика вкъщи и умерено да се радва на дребни удоволствия, все неща, които прави на бързи обороти в динамичното си всекидневие.

От позицията на времето малко съжалява за всяка една вечер, в която нейни другари са я карали да излезе, а тя си е измисляла невероятни аргументи, с цел да не излезе. Затова в този момент е безапелационна, че: “Това повече в никакъв случай няма да се случи “.

фотография:инстаграм мария
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР