Във времето на бързите обороти все по-ценно става умението да

...
Във времето на бързите обороти все по-ценно става умението да
Коментари Харесай

Луксозни ретро автомобили събират любители на конкурс в Правец

Във времето на бързите обороти все по-ценно става умеенето да се отдадеш на мудни удоволствия за духа. Носещ нежна носталгия към отминали времена и възприятие за вечен жанр, ретро автомобилът е бягство от сегашното, опция да се възхитим на майсторство, класа и хармония, неподвластни на времето.

Хиляди нюанси на зеленото, спокойните води на езерото и тишината на близката планина акцентират наличието на красивите ретро коли, изложени да разкрият цялостното си величие. е прекарване, което фенове и ценители, помнят дълго и чакат с неспокойствие.

Грандиозният конкурс ще се организира от 22 - 24 септември в новооткритият 5-звезден Hyatt Regency Pravets Resort - единствено на 40 минути от София.

Участниците в събитието са постоянно деликатно подбрани със специфични условия, гарантирайки неповторимата селекция от ретро коли.

Посетителите и публиката ще могат да се възползват от другите пакети за достъп, с цел да станат очевидци на един паметен уикенд, а вълнението е обезпечено със съпътстващите детайли като ретро облеклото и впечатляващия жури панел.

Селекцията за състезанието се изготвя точно, а всеки участник получава самостоятелна покана.

В състава на журито са едни от най-хубавите експерти в региона на историческите коли в Европа. Строгите критерии подсигуряват високо равнище на състезанието и обуславят огромния интерес към него от страна на колекционери, медии и аудитория.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР