Във времена, в които ЦСКА е атакуван от всички възможни

...
Във времена, в които ЦСКА е атакуван от всички възможни
Коментари Харесай

ЦСКА пусна билетите за следващия домакински мач

Във времена, в които ЦСКА е нападнат от всички вероятни страни, в които борбата е главно отвън терена, в които измените са всекидневие, полезностите – сведени до най-малко, а достойнството – само използвана във подправени лозунги имаме потребност, повече от всеки път, да покажем, че ЦСКА не може да бъде опустошен, че обичта не може да бъде сменена. Защото ЦСКА сте вие. ЦСКА е Армията, емблемата и историята.

Мачът на 29.08. не е редуциран до просто футбол. Това е мач против противник, в чийто боеприпас от оръжия са само парите и операцията. Манипулация, за която мълчахме прекомерно дълго. Този път дано дружно и ясно извикаме, че ЦСКА Е САМО ЕДИН.

Подкрепи тима в срещата от VIII кръг на Първа лига в 20:30 ч. Нека ехото от трибуните на “Българска войска ” озвучи София еднопосочно – НИЕ съдебномедицинска експертиза ЦСКА и любовта ни не се купува!

От през днешния ден пропуски за мача се продават единствено онлайн в мрежата на УРБО, а от на следващия ден те ще се бъдат пуснати и във физическа продажба  на касите до почитател магазина на „ Армията “, които ще бъде с работно време от 11:00 до  18:00 часа, а в деня на мача (понеделник) от 11:00 до края на първото полувреме на срещата.

Цените на входните талони са следните:
– Сектор „ А “ – 12 лева
– Сектор „ В “ – 8 лева
– Сектор „ Г “ – 6 лева
– Сектор „ Б “ – 6 лева
– ВИП ложа – 130 лева.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР