Във времена, в които човек е все по-трудно да опази

...
Във времена, в които човек е все по-трудно да опази
Коментари Харесай

Бихте ли тръгнали с този?

Във времена, в които човек е все по-трудно да опази анонимността си, група дизайнери насочат ново предизвикателство като пускат за продажба транспарантен куфар, осведоми Lonely Planet. Елегантният модел е разказан от основателите му като " провокационен и шеговит отговор " на публичната полемика за границите сред наблюдението и конфиденциалността,

Шокиращият модел ще бъде пуснат за продажба на 20 юни. Разработката е на основаната в Кьолн компания за куфари Rimowa взаимно с италианския производител на дрехи Off-White.

Според основателя на Off-White Върджил Абло, който е и живописен шеф на мъжката линия на Louis Vuitton, преди да разработят дизайна на куфара, основателите му са проучвали прочувствената връзка на екскурзианта с неговите движимости.

Куфарът Cabin Multiwheel съставлява транспарантна структура от поликарбонат с черни дръжки и колела като е прибавен и втори комплект - оранжеви. За да се подчертава върху прозрачността на материала, корпусът няма вътрешна обшивка. За по-традиционно настроените пасажери обаче са планувани черни торби, в които, в случай че желаят, могат да опаковат облеклата си.

Цените стартират от 850 евро.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР