Във времена на война, огромна инфлация, постоянни парламентарни избори и

...
Във времена на война, огромна инфлация, постоянни парламентарни избори и
Коментари Харесай

Едмонд Назарян - щастливият защитник на българския флаг!

Във времена на война, голяма инфлация, непрекъснати парламентарни избори и политическа неустойчивост, още веднъж спортът остава онази живителна сламка, която кара българина да се усеща горделив и най-малко малко благополучен. За момент да не помни проблемите, слушайки химна, дружно с героя, качил се на почетната стълбичка. И сълзите на спортиста да се слеят с тези на елементарния човек, на фена, на българина, гледащ по малкия екран. Вчера този воин беше Едмонд Назарян.

Едва на 21 години, огромният гений на битката ни стана европейски първенец за повторно в своята кариера. В категория до 60 кг на финала в Загреб Еди направи на пух и прахуляк не кого да е, а международния отличник и подобен на Стария континент - Виктор Чобану от Молдова. Технически туш 13:0 за 2,02 минути, както отбелязва формалния уебсайт на БФБорба. Последва почетна обиколна на тепиха с българското знаме на плещи и награждаването, на което момчето изглеждаше като най-щастливият човек на света.
 Снимка 615416
Източник:

Синът на легендата Армен Назарян стана №1 и в дебюта си при мъжете през 2020-а, тогава в неолимпийската категория до 55 кг. Едмонд към този момент има 4 медала от огромни шампионати при мъжете. През предходната година той стана втори в Европа и в света. Към тези оценки прибавяме и бронз от Летните юношески олимпийски игри през 2018-а.

Потърсих информация какво значи името Едмонд. Значенията са две - благополучен и бранител. Напълно разказват младия герой. Щастлив е, че пази България! Че печели оценки за България! Брани герба и знамето на тепиха по най-хубавия метод.
 Снимка 615410
Източник:

Успешен на тепиха, впечатлява и със невзискателност отвън него. Винаги сгънат, спокоен, говорещ добре, без изхвърляния и хвърчене в облаците, точно Еди е образец за подражателство. Както за останалите спортисти на неговата възраст, а за какво не и на по-големите, по този начин на децата, на всички нас.

Ние също сме щастливи - да го имаме, да му се радваме! Ние също би трябвало да сме бранители, да го пазим и насърчаваме, да продължаваме да го поддържаме по този начин мощно и в идващите надпревари. И да имаме вяра, че един ден ще стъпи на Олимпийскя връх. Че ще надмине именития си татко по триумфи. Той от дълго време не е синът на Армен Назарян. Той е Едмонд - щастливият бранител на българския байрак! Благодарим ти, Еди!
 Назарян: Благодаря на цяла България за поддръжката, както и на семейство Ганчеви
Назарян: Благодаря на цяла България за поддръжката, както и на семейство Ганчеви

Титлата е плод на доста труд и доста ограничения, споделя той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР