Във времена на социална дистанция всички дейности навън трябва да

...
Във времена на социална дистанция всички дейности навън трябва да
Коментари Харесай

Кметът на Осака призова мъжете да пазаруват, защото жените...

Във времена на обществена отдалеченост всички действия на открито би трябвало да се вършат бързо. И съгласно кмета на японския град Осака това значи, че би трябвало да се вършaт от мъжете, тъй като на дамите им "отнема прекомерно дълго време " и се "колебаят за това и това ", осведоми Военновъздушни сили.

Кметът Ичиро Мацуи разгласи, че мъжете би трябвало да посещават питателните магазини, тъй като те "могат да вземат нещата, които им поръчат да купят и да си вървят, мисля, че е добре те да пазарят, заобикаляйки човешки контакт ".

Без изненада кметът беше подложен на гневна рецензия за изявлението си. В интернет доста хора го упрекнаха в предубеждения и пренебрежение към дамите и мъжете.

Притиснат от кореспондент, кметът призна, че съветът му може би неправилно е разяснен, само че акцентира, че по този начин е в фамилията му.

Традиционните функции на половете са надълбоко вкоренени в японското общество и постоянно се чака от дамите да поемат главната отговорност за развъждането на децата и делата в дома.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР