Във времена на космически технологии в продуктите за красота все

...
Във времена на космически технологии в продуктите за красота все
Коментари Харесай

Имате 10 минути – вижте какво може да направите за красотата си!

Във времена на галактически технологии в продуктите за хубост все по-често на дамите не им доближава време да я поддържат, а всяка желае да наподобява съвършено. Но в действителност не е наложително да губите часове за тази цел. Съществуват задоволително експресни процедури, които оказват помощ да поддържате здравето и хубостта на кожата си. Главният принцип е да сте постоянни.

Самомасажът с пощипване е ефикасен еднообразно против отмалялост, главоболие, суматоха, стрес, а може да го вършиме и в обедната отмора. Важното е кожата ви да бъде чиста. Този масаж затопля и отпуска лицевите мускули, усъвършенства кръвообращението, оказва помощ за възобновяване на кожата и има подмладяващ резултат.

Масажът се прави благодарение на два пръста – палеца и показалеца, също и с подобаващ за кожата ви крем. Трябва единствено леко да подхващате кожата и да повдигате подкожната лой на лицето. Техниката на самомасажа следва този ред:

# от центъра на брадичката по ръба на долната челюст до ухото

# от ъглите на устата до върха на ушите

# от върха на устните до върха на ушите

# от двете страни на носа до слепоочията

# не забравяйте и ушната мида – нея също би трябвало да масажирате

# клепачите (леко масажирайте региона под веждите от вътрешния ъгъл до външния, стараейки се да усетите костта и назад към долния ръб)

# от горната кост на носа към двата му края и назад

# от средата на челото паралелно на веждите към челото
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР