Във времена на глобални трудности и изпитания, пред които за

...
Във времена на глобални трудности и изпитания, пред които за
Коментари Харесай

Пуснаха неиздавана солова версия на „Never Gonna Break My Faith“ на Арета Франклин

Във времена на световни компликации и тествания, пред които за следващ път е изправено човечеството, магията на музиката още веднъж демонстрира лечителските си качества.

А величественият глас на кралицата на соул музиката Арета Франклин и неиздадената досега солова версия на песента " Never Gonna Break My Faith " са светлината в тъмния тунел.

В нея певицата си партнира с The Boys Choir Of Harlem, а съавтор е носителят на многочислени награди, реализатор и създател на песни Брайън Адамс.

Оригиналната версия на песента, наградена с Грами, излиза за първи път през 2006 година в дует с Мери Джей Блайдж за кино лентата „ Bobby “.

Промяната е на всички места и се надявам, че всеки от нас прави оптималното, с цел да основава смяна по допустимо най-позитивния метод. Музиката може да изиграе основна роля в тази обстановка, а осъществяването на Арета те кара да настръхнеш. Когато прочетеш текста на песента и го съпоставиш със протичащото се сега, ще се разтрепериш. Всеки би трябвало да чуе тази ария. Заслужава да се трансформира в химн ", споделя Клайв Дейвис - дълготраен другар и продуцент на Арета Франклин.

" Когато написах песента, в съзнанието ми бе силата на Арета, само че в никакъв случай не съм си представял, че тя в действителност ще я изпее. Идеята беше да напиша химн - думи, които ще дават вяра и ще ни припомнят, че даже когато изгубим нещо, можем да открием светлина в себе си, която да ни води. Когато сътворих демото, споделих на продуцентите, че Арета би трябвало да я изпее. Тази солова версия седи на компютъра ми от години и когато чух, че Клайв Дейвис прави филм за живота на Арета, му я изпратих. Светът не бе чувал цялото осъществяване на песента, а имаше потребност да го чуе, изключително сега ", споделя Брайън Адамс.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР