Във времена на глобални кризи и променящ се климат модата

...
Във времена на глобални кризи и променящ се климат модата
Коментари Харесай

Най-скъпо изглеждащият цвят, на който да заложим през есента

Във времена на световни рецесии и изменящ се климат модата няма по какъв начин да си затвори очите и да генерира непрекъснато нови трендове. Все по-често положителният жанр и устойчивите практики при избора на облекла надвиват. И по този начин би трябвало да бъде.
 5-те цвята лак за октомврийския маникюр
5-те цвята лак за октомврийския маникюр

Кой от кой по-вдъхновяващ

Есента обичайно ни подканя да носим по-тъмни, само че по-наситени цветове, да се обърнем към по този начин наречените " нюанси на скъпоценни камъни " - тъмночервено, смарагдово зелено, надълбоко синьо, както и към кафявото във всичките му нюанси.

Този цвят е от по този начин наречените " неутрални " цветове, само че при верен избор и комбиниране може да издигне облеклото ни на друго равнище.

Лек кашмирен пуловер в цвят капучино, кадифена пола в шоколадово кафяво или пък мокасини в цвят коняк - надали нещо би изглеждало по-скъпо от това.

Освен това дизайнерите не отдръпват любовта си от кафявото съвсем в никакъв случай. В сбирките есен-зима 2023/2024 на него бяха наблегнали Paco Rabanne, Stella McCartney, The Row, Isabel Marant - няма по какъв начин ние да го подминем.

От плетени ансамбли през връхни облекла като палта, кожени якета, пончота до вездесъщите аксесоари като чанти и ботуши, кафявото ни дава опция да се усещаме уютно и да имаме по-луксозна опция на вездесъщото черно.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР