Във време на евтини игри и борба за всеки потребителски

...
Във време на евтини игри и борба за всеки потребителски
Коментари Харесай

Paradox: Ако една игра не предлага поне 500 часа геймплей, не я издаваме

Във време на евтини игри и битка за всеки потребителски $, Paradox има забавна позиция като издател: в случай че обещано заглавие не носи минимум 500 часа игра, то евентуално компанията не би трябвало да се ангажира с него. Cities: Skylines беше главен шлагер за Paradox, разбивайки фирмените върхове, когато започва, и достигайки пет милиона продадени копия през март 2018 година Оттогава издателят не е поглеждал обратно.
Paradox усили облагите си с 270% по отношение на миналата година и удвои приходите си, макар че Surviving Mars на българското студио Haemimont е единственото изцяло ново заглавие през този интервал. Докато Surviving Mars несъмнено изигра ролята си, по-голямата част от графика за стартиране беше разширените DLC пакети за Stellaris, Cities: Skylines, Hearts of Iron IV и Europa Universalis IV. Последната от тези игри започва преди две години, най-старите три години преди този момент, и въпреки всичко всички те не престават да получават първокласни допълнения, които подтикват растежа на компанията.

Crusader Kings 2, който беше пусната за първи път през февруари 2012 година и в този момент има DLC-та за повече от 300 $ – противоречива точка за някои геймъри, които се усещат затрупани от разноските и евентуално са привикнали да получават спомагателното наличие гратис.

„Ако дадена игра не може да се играе в продължение на 500 часа, ние евентуално не би трябвало да я издадем като общо правило“, споделя вицепрезидентът на Paradox Шаамс Джорджани. „Но въпреки всичко евентуално ще издаваме игри с по-кратко време за игра, тъй като Рим не е бил издигнат за един ден. Ако желаете да извършите нещо от вида на Skyrim, не можете да започнете и завършите за ден“.

„Така че за нас не е толкоз необичайно, че в действителност таксуваме хората за в допълнение наличие. И да, можете да кажете с Crusader Kings 2, че това са доста пари през годините, само че това също е игра с доста часове , с доста геймплей“.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР