Във време, когато всички живеят повече в телефоните и компютрите,

...
Във време, когато всички живеят повече в телефоните и компютрите,
Коментари Харесай

Любимата на хиляди жива социална мрежа Pulse Fitness & Spa стана на 7 години

Във време, когато всички живеят повече в телефоните и компютрите, в сравнение с в действителния свят, е извънредно мъчно да създадеш място, където да ги накараш да не помнят за виртуалното – да извърнат взор към себе си, да се погрижат за тялото си и да се социализират като основават действителни другарства и бизнес контакти.

Именно това е задачата на Pulse Fitness & Spa, които тази седмица означиха своята 7-ма годишнина с празненство серия, траяла цяла седмица.

„ Живата обществена мрежа “, както назовават в последно време начин на живот клубовете, стана решителен водач на пазара на фитнес и уелнес услугите със своята по-различна идея, която не съществуваше досега на българския пазар.



Pulse Fitness & Spa не е просто верига съвременно оборудвани фитнес зали и луксозни спа центрове, това са места, в които клубните членове изпитват принадлежност към една общественост, отдадена на грижата за себе си.

Клубовете са с внушителни мащаби, извънредно съвременен дизайн, първокласно осъществяване до най-малкия подробност, съоръжение с най-хубавите в света марки като Life Fitness, Techno Gym и Active Gym.



Съвкупността от всичко това е задоволителна притегателна мощ, само че не това е главното, поради което клубните членове ценят времето си, прекарано там. Най-ценното, което Pulse дава на своето огромно семейство, е опцията да поддържат връзка в действителния свят, да се срещат без терзание, без изкуствените пози, без потребността от филтрирани фотоси.

В Pulse всеки е еднакъв, когато прекрачи прага и постави спортния екип.



Членовете основават сплотени връзки между тях освен при срещите си в клуба, само че и когато вървят дружно на клубните Pulse Camp спортни лагери, подходи в планината, проведени спортни уикенди в града, вземат участие като един тим в дела, надпревари, благотворителни акции и несъмнено постоянните клубни Pulse DJ празненства.



С тази идея за миналите 7 години Pulse съумя да промени живота на над 50 000 индивида. Накара ги да стартират да се грижат за себе си, да наподобяват и да се усещат доста по-добре, сътвори в тях спортна просвета, която към този момент припознават като метод на живот.

Любопитен факт е, че над 60% от тях в никакъв случай преди този момент не са стъпвали на фитнес, а понастоящем притеглят всички от обкръжението си да ги последват.

До момента на територията на страната има 9 Pulse Fitness&Spa клуба - 6 в София и по един в Плодив, Свети Влас и Банско. В развой на реализация са още 2 клуба на територията на столицата, които напълно скоро ще отворят порти.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР