Във време, когато държавата се изправя пред сериозни предизвикателства, а

...
Във време, когато държавата се изправя пред сериозни предизвикателства, а
Коментари Харесай

Главсекът на МВР Петър Тодоров ваканцува без пари в Созопол

Във време, когато страната се изправя пред съществени провокации, а Министерството на вътрешните работи е се постанова да се оправя с престъпността в изискванията на земетресения в прокуратурата, основният секретар на Министерство на вътрешните работи, Петър Тодоров, отговарящ за професионалното управление на силовото министерство, се отдава на почивка в държавна вила в Созопол, без да заплаща за нея, разкрива неудовлетворен неизвестен еднообразен.

Както към този момент съобщихме, сега Министерство на вътрешните работи е без професионално управление, откакто Петър Тодоров се отдръпна в отпуска, а заместник-главният секретар и негов непосредствен другар, Станимир Станев, е в болничен за половин година.

Оказва се, че основният секретар, отговарящ за действителната битка с престъпността, е прекарал времето си във вила на Министерство на вътрешните работи в Стария град в Созопол, и то без да заплати нищо за това. Всъщност, почивната база не е предопределена особено за персоналното наслаждение на Петър Тодоров, а е предопределена за прилагане от цялото управление на Министерство на вътрешните работи. Но откогато той пое длъжността си на 5-ти август 2021 година с декрет на президента Румен Радев, някогашният началник на полицията под тепетата безусловно е завладял вилата със фамилията си, което провокира недоволството дред ченгетата.

" Петър Тодоров е в Созопол целогодишно и отдъхва дружно със своето семейство. Той си е измислил хитра скица - в четвъртък отива на командировка, като предлог е инспекция по южните граници. В реалност, главсекът минава през Елхово единствено с цел да го видят, след което отива непосредствено в държавната почивна станция в Созопол.

Трикът е, че не би трябвало да заплаща и стотинка, когато е сякаш в командировка.

Инфо: narod.bg

 

Тагове: МВР почивка Созопол главсек главен секретар Петър Тодоров
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР