Във връзките се стига до един момент, в който вероятно

...
Във връзките се стига до един момент, в който вероятно
Коментари Харесай

Нуждаете ли се от почивка във връзката си?

Във връзките се стига до един миг, в който евентуално ви се желае да си починете от половинката. Дори да се обичате, взаимното общуване си има своите тежки моменти, в които ви идва нанагорно и ви се желае да се откъснете от него. Или пък стартирате да си задавате тежките въпроси: Искам ли да съм с него? Обичам ли го още? Имаме ли въобще бъдеще? Когато се откъснеш от обстановката, е много по-лесно да видиш цялостната картинка по по-обективен метод. Ето и какво ще ви подскаже, че е време да си вземете „ отмора “ от половинката:

1. Карате се непрекъснато
Дори разногласията да стигат до някакъв резултат най-после, посред ви се натрупа напрежение и негативизъм, които може да ескалират даже в моментите, в които нямате причина за спор. За да се освободите от цялата тази отрицателна сила и конфигурация е хубаво да се откъснете от половинката си най-малко за малко и да видите дали това ще докара до нещо положително.

2. Чувствате незаинтересованост, когато сте дружно
Тръпката към този момент я няма, а това поражда още куп други въпроси. Имайте поради, че откакто мине интервалът на влюбване, няма да изпитвате същата пристрастеност и пеперуди в корема. Но в случай че отношението ви към колегата е апатично, това е алено знаменце, което се нуждае от внимание. Проверете дали дистанцията посред ви може да възроди някакви положителни усеща.

3. Имате потребност от пространство
Усещате, че се задушавате, даже всичко сред вас да е наред. Имате потребност да останете сами, само че не за час-два, а за много по-дълго време. Важно е да намерите подобаващ метод да обясните това на половинката си, с цел да ви разбере вярно и да не докара до бездна посред ви.

4. Намирате се на кръстопът
Намирате се в интервал от живота си, в който не знаете накъде да поемете. Това води до вътрешно напрежение, комплициране, ниско самочувствие. Накратко – чувствате, че ще експлодирате и не можете да си намерите място и наличието на половинката в живота ви в този миг единствено утежнява нещата. Дори той да е изцяло доброжелателен и разбиращ.

5. Искате да опитате нещо ново и друго
С възрастта човек трансформира желанията, потребностите и проектите си и нерядко има други цели. Може да желаете да карате стаж в чужбина или да промените работата си с такава в различен град? Иска ви се да се включите в някоя благотворителна самодейност и да пътувате на задача до Африка, с цел да помогнете на деца в потребност? В сходни обстановки връзката ви е изложена на съществено тестване и е по-добре да си дадете отмора, до момента в който се отдавате на авантюристичните си стремежи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР