Във връзка със затягането на мерките срещу разпространението на в

...
Във връзка със затягането на мерките срещу разпространението на в
Коментари Харесай

В Гърция с маски и в автомобилите

Във връзка със стягането на ограниченията против разпространяването на в Гърция и техния засилен през последните дни надзор обръщаме внимание на пътуващите, че е наложително носенето на защитни маски и в автомобил за регионите в страната от равнище на риск 3 (оранжево) и риск 4 (червено), измежду които са областите Атина и Солун. Това оповестиха от Министерство на външните работи.
При неспазване на разпоредбите на всеки извършител е налагана санкция от 150 евро.
 Столичното РЗИ сложи под карантина Иван Гешев Столичното РЗИ сложи под карантина Иван Гешев
Столичното РЗИ сложи под карантина основния прокурор Иван Гешев. Това заяви самият той в Twitter. " Столична районна здравна инспе...
По информация на посолството ни в Атина за регионите в Гърция от равнище на риск 3 (оранжево) и риск 4 (червено) ограниченията включват наложително носене на маска в такситата - от водача и пасажерите, както и при пътешестване в лек автомобил, в случай че водачът не е самичък или с него пътуват родственици от първа степен. Задължително е и носенето на защитна маска в професионалните моторни транспортни средства, когато с изключение на водача има и различен личен състав или пасажери.
При ръководство на мотоциклет както лидерът, по този начин и пасажерът следва да са с защитни шлемове (каски), поради което не се изисква слагане на маска под каската.
За регионите от равнище на риск 4 (червено) оптималният позволен брой на пътуващите в лек автомобил е трима души. В регионите от равнище на риск 3 (оранжево) оптималният позволен брой на пътуващите в лек автомобил е четирима души.
Припомняме, че в Гърция е въведена четиристепенна карта за оценка на здравния риск от разпространяването на . ().
 Коронавирус и в националния тим по художествена гимнастика Коронавирус и в националния тим по художествена гимнастика
В националния тим на България по художествена гимнастика има четири позитивни теста за ковид. Това оповестиха от Българска феде...
Към момента областите, които попадат в «оранжевата» зона, са Серес, Солун, Атина, Йоанина, Трикала, Лариса и Ливадия, а в " алената " зона е област Кастория, както и Козани.
При нужда от подпомагане българските жители могат да се извърнат към посолството на Република България в Атина на следните телефони: +30 210 67 48 107; +30 210 67 48 105; +30 210 67 48 106, както и към генералното консулство на България в Солун на тел. +30 2310 829 210 и на дежурния телефон в извънработно време: +30 2310 869 510.
Въпроси могат да бъдат отправяни и на имейл адресите: [email protected]; [email protected], [email protected];[email protected].
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР