Във връзка със засиления обществен интерес към коледната украса в

...
Във връзка със засиления обществен интерес към коледната украса в
Коментари Харесай

Цената на украсата в Сливен е сред най-ниските, сравними с други областни градове 

Във връзка със засиления публичен интерес към коледната декорация в града, Община Сливен прецизира, че съпоставено със сумите, които са заделили съпоставими със Сливен регионални градове, цената е измежду най-ниските в страната.

Обявената процедура за тази година е за цена до 113 хиляди лв.. Сумата ще бъде избрана дефинитивно, според от общите действия, които ще се извършат. Тя включва монтаж, ремонт и закупуване на избрани детайли.

Цената за монтаж на обособените детайли не се калкулира от Общината. За тези действия е нужна профилирана техника, както и експерти електротехници поради високите условия за сигурност на оборудванията.

Преди оповестяването на процедурата Общината прави изследване и по-късно всяка компания може да дава своята оферта. Въпреки опцията да вземат участие повече компании, тази година е взела участие единствено една компания.

Заради покачващата се инфлация в страната и по света, през последните две години освен цените на коледната декорация са увеличени, само че фрапантни нараствания има във всички сфери на живота.

Поставянето на декорация за огромните празници и изключително за Коледа и Нова година има за цел да сътвори празнично въодушевление и да радва всички наши съграждани и най-много децата на Сливен.

" Това е политика за надграждане, която следваме поредно от няколко години. Смятаме, че резултатът, който се реализира, е добър и имаме извънредно позитивни мнения от жителите и гостите на Сливен за украсата и събитията, които се възнамеряват за празниците. Гордеем се, че през последните години Община Сливен не употребява отсечени многогодишни дървета, а украсява празнично посадената пред постройката елха, която към този момент е 7,5 метра ", оповестиха от общината.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР