Във връзка със запитвания към bTV Media Group, потвърждаваме, че

...
Във връзка със запитвания към bTV Media Group, потвърждаваме, че
Коментари Харесай

Знаково лице скъса с bTV! Хекимян: Ще ни липсва!

Във връзка със запитвания към bTV Media Group, удостоверяваме, че считано от 9 май 2022 година Габриела Наплатанова се разделя с малкия екран по взаимно единодушие заради назначението ѝ за член на Съвета за електронни медии (СЕМ). 

Габриела е дружно с bTV още от основаването на медията и е едно от най-разпознаваемите лица на bTV Новините. Голяма част от силата си посвещава на отразяването на въоръжени спорове от горещи точки – Македония, Косово, Ирак и Афганистан. Сблъсква се с последствията от терора и на летищата в Сарафово и Истанбул. Името ѝ стои зад хиляди разказани човешки истории и огромни журналистически планове на военни тематики, отличени с голям брой награди. 

" От името на целия екип благодаря на Габриела за отличната ѝ работа и нейния неоспорим принос за одобряването на  bTV Новините като нюзрума с лидерска позиция на телевизионния пазар в страната “, сподели Антон Хекимян, шеф " Новини, настоящи излъчвания и спорт “ в bTV Media Group.

" Ще ни липсва отдадеността и опитът на Габи като старши кореспондент в bTV новините, само че почитаме нейното решение. Пожелаваме ѝ доста триумфи в бъдещите инициативи и имаме вяра, че ще продължи да работи за отстояването на най-високи професионални стандарти! ", добавя Хекимян.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР