Във връзка със спекулациите и създаващото се напрежение относно отдаването

...
Във връзка със спекулациите и създаващото се напрежение относно отдаването
Коментари Харесай

Зам.-кметът на Разлог Ив. Гюров: Жителите на село Баня трябва да са спокойни и да не се влияят от слухове, че ще разпродадем общинските земи и имоти

Във връзка със спекулациите и създаващото се напрежение по отношение на отдаването на концесия на общинска благосъстоятелност в село Баня, Община Разлог декларира изрично, че даването на такава, се прави след деликатно и детайлно изследване.

„ Бурното развиване на туризма в село Баня постанова да се вземат извънредно доста ограничения, по отношение на възстановяване инфраструктурата, тъй че да може да отговори на упованията на вложителите.

Хората би трябвало да са спокойни и да не се въздействат от клюки, че ще разпродадем общинските земи и парцели, част от които са Турската баня, Стадион, Минералния плаж, Здравната работа и Кметството.

Категорично декларирам, че Община Разлог няма да продаде нито един парцел, който е директно обвързван със селото и е общинска благосъстоятелност към този миг, и всички те ще останат такива. Медицинският център ще бъде освежен и развъртян, тъй че да обслужва съответно популацията и целия туристически поток. “, показа желанията и вижданията на Община Разлог за развиването на село Баня, зам.-кметът – Иван Гюров.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР