Във връзка със спекулации в публичното пространство, новото ръководство на

...
Във връзка със спекулации в публичното пространство, новото ръководство на
Коментари Харесай

От „Автомагистрали“ ЕАД опровергаха лъжливите внушения, че са пред фалит

Във връзка със спекулации в общественото пространство, новото управление на „ Автомагистрали “ ЕАД е длъжно да означи, че сдружението макар, че се намира пред доста компликации е надалеч от положение на банкрут и всевъзможни такива внушения са изрично не същински и манипулативни. Подобна нечиста сделка правени от разнообразни субекти злепоставят и накърняват името на сдружението пред неговите чиновници, сътрудници, контрагенти и държавни органи, пишат те в отговор до медиите.

"Въпреки упоритите опити от страна на бившето управление на „ Автомагистрали “ ЕАД (до юли 2021 г.), които под зоркото око и упътване от страна на ръководещите пътностроителният сектор в предходното държавно управление на страната да потопят кораба, ние работим целенасочено и законосъобразно и няма да допуснем това, макар безобразията вършени от тях.

Върху нашите решения няма каквато и да е интервенция или напън от страна на служебното държавно управление, а арх. Виолета Комитова, длъжностен министър на районното развиване и благоуствойството и нейния екип вършат всичко по силите си, с цел да оказват помощ, а не да пречат на нашата работа ", допълват от сдружението..
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР