Във връзка със снеговалежа в София, пътищата в града се

...
Във връзка със снеговалежа в София, пътищата в града се
Коментари Харесай

104 снегорина почистват София

Във връзка със снеговалежа в София, пътищата в града се обработват със смеси срещу замръзване, а на терен са 104 снегорина, оповестиха от Столичната община.

Приоритетно се почистват и обработват булевардите и улиците, по които се движи градският превоз, както и главните улици в кварталите.

От общинската администрация приканват водачите да се придвижват със съобразена с пътната конюнктура скорост и да съблюдават отдалеченост.

Оттам припомнят на шефовете на етажната благосъстоятелност и на комерсиалните обекти да провеждат снегопочистването към прилежащите към постройките тротоари.

Днес над страната ще бъде най-вече облачно. Преди обяд тук-там в Западна България към момента ще има снеговалежи, само че в следобедните часове краткотрайно ще спрат.

6 области са с жълт код за снеговалежи и поледици в Западна България.

Минималните температури ще бъдат сред минус 4° и 1°, в София към минус 2°. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан югоизточен вятър, в Дунавската низина слаб от изток-североизток.

Дневните температури едва ще се покачат и оптималните ще бъдат от 1°-2° в северозападните региони до 9°-11° по Черноморието, в София към 3°. Вечерта от запад-югозапад ще стартират нови превалявания от дъжд, които през нощта против четвъртък ще обзет съвсем цялата страна.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР