Във връзка със създалото се напрежение сред обществеността относно прекратяването

...
Във връзка със създалото се напрежение сред обществеността относно прекратяването
Коментари Харесай

Дани Каназирева нареди проверка на концесията на стадион Христо Ботев в Пловдив

Във връзка със създалото се напрежение измежду обществеността по отношение на прекратяването на концесията на стадион " Христо Ботев “, в това число изявления в медиите и декларираното от фенклуба на Локомотив (Пловдив) желание да бъде сезирана прокуратурата, регионалният управител Дани Каназирева нареди да бъде осъществена инспекция на цялата документи, написа plovdiv24.bg.

Областният шеф изиска всички нужни за задачата на административния надзор документи, в това число подготвителните материали – аргументация на концесията, отчет и предложение за решение, съгласувателни мнения по Закона за концесиите, въз основа на които е признато РЕШЕНИЕ №61, взето с Протокол №5 на 28.02.2013 година на общински съвет – Пловдив, ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ПФК " БОТЕВ “ АД ЗА КОНЦЕСИОНЕР НА СТАДИОН " ХРИСТО БОТЕВ “, както и писменото предложение за преустановяване от концесионера.

Каназирева добави, че ще предложения на среща представители на фенклуба на Локомотив - Пловдив, с цел да ги запознае с резултатите от инспекцията.

" Не желая да остава чувството за неправда и нарушение на законите в интерес на един или различен индивид “, безапелационна е Каназирева.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР