Във връзка със създалото се напрежение около продажбата на билети

...
Във връзка със създалото се напрежение около продажбата на билети
Коментари Харесай

ЦСКА: Няма да позволим “синьо” шалче да бъде развято в “АРМЕЙСКИЯ” сектор

Във връзка със създалото се напрежение към продажбата на билети за финала за Купата на България за бранш „А“ на стадион „Васил Левски“, предразначен за почитатели на ЦСКА, клубното управление дава фактологията по случая:

Какво се случи с билетите за финала за Купата на България и какви ограничения ще предприемем, с цел да защитим интереса на нашите почитатели?

Вчера (02.05.) беше реализирана експлицитна сделка с компанията пропагандатор “Ивентим ” билети за бранш “А ” да не бъдат пускани онлайн, а единствено на касите на стадион „Българска армия“

Днес (03.05.) от “Ивентим ”, изцяло самосиндикално и без да предупредят клуба ни, вземат решение да пуснат в продажба онлайн билети за бранш “А ”, където ще са ситуирани нашите почитатели.

След явно добре плануван сюжет, в първите минути на онлайн разпространяването, почитатели на Левски изкупуват към момента неизяснено количество билети за нашия бранш.

Веднага откакто видяхме онлайн продажбата, се свързахме с “Ивентим ” и настояхме тя да бъде блокирана.

Изрично настояваме, след некоректното отношение и неналичието на обикновена организация преди най-взривоопасния футболен дуел, да бъдат взети ограничения, тъй че сигурността и комфортът на всички наши последователи да бъдат обезпечени. Търсим най-хубавото решение да подсигуряваме, че провокациите ще бъдат спрени в зародиш и че непознати почитатели няма да бъдат позволени в бранша на ЦСКА.

Ако се наложи, ще анулираме всички продадени цифрови билети за бранш “А ”.

Осъзнаваме, че това ще аргументи стеснение и за нашите последователи, закупили си билет онлайн, само че няма по какъв начин да позволим “синьо ” шалче да бъде развято в “АРМЕЙСКИЯ ” бранш.

Категорично заявяваме, че няма да допуснем никой да се подиграва с нашите почитатели и великия ЦСКА!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР