Във връзка с високите летни температури, от днес, 27 юли

...
Във връзка с високите летни температури, от днес, 27 юли
Коментари Харесай

Доброволци на БЧК ще раздават вода в горещините

Във връзка с високите летни температури, от през днешния ден, 27 юли 2021 година (вторник), Българският Червен кръст стартира раздаването на бутилирана минерална вода в столицата в часове на деня.

Днес доброволците на организацията ще бъдат от 12:300 ч. на пл. „ Славейков “, а на 28 и 29 юли (сряда и четвъртък) по същото време - на пл. „ Славейков “ и в градинката на „ Кристал “ против Централния боен клуб.
 Турция: Месец май е бил най-горещият за последните 50 година Турция: Месец май е бил най-горещият за последните 50 година
Турция е претърпяла тази година най-горещия си месец май за последните над 50 години, оповестиха турски медии. Средната температура през...

Минералната вода е обезпечена от дългогодишния сътрудник на БЧК Кока-Кола България, а раздаването ще продължи до привършване на наличното количество.

БЧК припомня, че високите температури през летните месеци могат да слагат в риск здравето и живота на всеки, изключително на възрастните, хронично болните и децата. За да се предпазите, избягвайте излизането на открито в най-горещата част на деня, а в случай че излизането е неотложно, стойте на сянка и носете шапка и светли облекла. Използвайте крем с висок слънцезащитен фактор и пийте задоволително течности. Ако почувствате неразположение, неотложно потърсете здравна помощ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР