Във връзка с високите летни температури, от днес, 14 юли

...
Във връзка с високите летни температури, от днес, 14 юли
Коментари Харесай

ЗАРАДИ ЖЕГАТА: Раздават бутилирана минерална вода в София

Във връзка с високите летни температури, от през днешния ден, 14 юли 2023 година (петък), Българският Червен кръст стартира раздаването на бутилирана минерална вода в столицата в горещите часове на деня.

Доброволците на организацията ще бъдат от 12:00 ч. на две оживени места в София – на пл. „ Славейков “ и в пространството пред НДК.

Минералната вода е обезпечена със средства на Българския Червен кръст. Пунктове на БЧК за даване на минерална вода са разкрити и в градовете Пловдив, Русе, Стара Загора, Добрич, Сливен и др.ю

БЧК припомня, че високите температури през летните месеци могат да слагат в риск здравето и живота на всеки, изключително на възрастните, хронично болните и децата. За да се предпазите, избягвайте излизането на открито в най-горещата част на деня, а в случай че излизането е неотложно, стойте на сянка и носете шапка и светли облекла. Използвайте крем с висок слънцезащитен фактор и пийте задоволително течности. Ако почувствате неразположение, неотложно потърсете здравна помощ.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР