Във връзка с възникналият инцидент на 18 април 2018 г.,

...
Във връзка с възникналият инцидент на 18 април 2018 г.,
Коментари Харесай

Полицаи стартират кампания - не на насилието на стадионите

Във връзка с зародилият случай на 18 април 2018 година, при който пострадаха двама чиновници на реда , Синдикална федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи (СФСМВР) започва акция под надпис " Не на насилието на стадионите ".

Стартът на акцията ще бъде даден на идната през днешния ден поредна среща от полуфиналите на Купата на България сред тимовете на ЦСКА и Левски .

По време на срещата чиновниците на реда, които я охраняват, ще носят върху униформите си особено направени за акцията стикери .

В своя позиция, публикувана измежду медиите преди седмица, СФСМВР съобщи нуждата от предприемане на незабавни ограничения за гарантиране физическата цялост на служителите на реда и налагане на по-строги наказания по отношение на всички лица, демонстриращи експанзия по отношение на органите на реда.

Стикерът, който ще носят униформените чиновници ще наподобява по този начин:

 Снимка 352638
Източник:

 Столична дирекция на вътрешните работи подхваща прецизни ограничения за утрешния мач Левски-ЦСКА
Столична дирекция на вътрешните работи подхваща прецизни ограничения за утрешния мач Левски-ЦСКА

Малолетни се позволяват на стадиона единствено с пълновръстен компаньон и авансово попълнена декларация

Състоянието на потърпевшата полицайка се усъвършенства. Скоро тя ще се лекува у дома , съобщи през вчерашния ден министърът на вътрешните работи Валентин Радев.

Министърът разгласи и че България не е най-футболната страна в света и би трябвало да вземем образец от такива страни по отношението на охраняването на футболни срещи.

Припомняме, през вчерашния ден, 23 април Софийският градски съд реши да не освободи 25-годишния Исаев против по-лека мярка за неотклонение. Така упрекнатият за хвърлената бомбичка остана за непрекъснато в ареста.

По-рано през днешния ден юристът на арестувания Исаев съобщи, че клиентът му желае да подписа съглашение с прокуратурата и да бъде пуснат под домакински арест .

 С камери борят футболните хулигани
С камери борят футболните хулигани

Красен Кралев: Като имат пари за 20 000 лева заплати на футболисти, ще имат пари и за камери
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР