Във връзка с валежите от сняг в София са извършени

...
Във връзка с валежите от сняг в София са извършени
Коментари Харесай

Над 120 снегопочистващи машини обработват улици и булеварди в София​

Във връзка с преваляванията от сняг в София са осъществени обработки със смеси против замръзване във всички 24 региони на Столична община, оповестиха от пресцентъра на общината. Работата е почнала през нощта. На терен над 120 снегопочистващи машини са обработили улици и булеварди, по които се движи градският превоз, съществени улици в регионите, рискови и стръмни сектори, както и общинските пътища и Южната дъга на Околовръстен път на София. Продължава работа по някои вътрешно-квартални улици в регионите " Красна поляна ", " Люлин ", " Подуене ", " Витоша ", " Панчарено " и други


Екипите на компаниите, ангажирани с дейностите по разчистване, правят и опесъчаване на планинските пътища на Витоша: " Драгалевци - Алеко " и " Бояна - Златни мостове ".

Изпълнява се и разчистване на прилежащите пространства към спирките на градския превоз. Към момента градският превоз се движи на всички места по нормалните си направления. Няма квартали и обитаеми места без електроснабдяване и парно.

От Столична община припомнят на водачите да карат с коли, оборудвани за придвижване при зимни условия и да карат със съобразена скорост.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР