Във връзка с твърденията на господин Атанас Атанасов по национална

...
Във връзка с твърденията на господин Атанас Атанасов по национална
Коментари Харесай

"Военно разузнаване" обвини ген. Атанасов в уронване на престиж

Във връзка с изказванията на господин Атанас Атанасов по национална медия от 27.03.2024 година, че е разработван от военното разузнаване, считаме за оправдано да отбележим, че по закон Служба " Военно разузнаване “ не създава български жители в смисъла, който влага в изявлението си господин Атанасов, осведомиха от пресцентъра на Служба " Военно разузнаване “

Най-вероятно съответното изказване е подбудено от сигнала, който Служба " Военно разузнаване “ подаде до способените органи по отношение на хипотетичен опит на външни лица за склоняване на чиновници на българското военно разузнаване към закононарушения по смисъла на Наказателния кодекс за реализиране на нерегламентиран достъп до класифицирана информация.

За следващ път се прави опит за уронване на престижа на българското военно разузнаване и накърняване на достолепието и безспорния професионализъм на всички чиновници, изпълняващи дилемите си в комплицираната среда за сигурност.

Ето какво сподели Атанасов в Българска национална телевизия по тематиката:

" Аз бях този, който най-вече упорства да има промени в службите. Предлагах съответни механизми по какъв начин това да се случи. И знаете ли какво получих отсреща – разработка от военното разузнаване против мен. Бях сигнализиран от депутати от ГЕРБ и Движение за права и свободи за тази кореспонденция, с цел да бъда сплашен, с цел да ми бъде казано – не се занимавай с това. "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР