Във връзка с тиражираното мое име от последните събития, искам

...
Във връзка с тиражираното мое име от последните събития, искам
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Бил съм, но в момента не съм в съдружие с Антони Тренчев

Във връзка с тиражираното мое име от последните събития, желая да заявя, че съм се съветвал с юрист и ще подхваща съответни правосъдни дейности против всяко едно лице, което уронва моята известност и положително име и ме замества в кавги, които не съществуват. Това сподели депутатът от Политическа партия Настимир Ананиев на брифинг пред публицисти, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".

" Относно Антони Тренчев множеството от вас знаят, били сме дружно народни представители в 43-то Народно заседание, познавам го оттова, както го познават Тома Биков, Даниел Митов и Петър Николов, които сега са народни представители от ГЕРБ. Имали сме планове за активност и планове за взаимни планове, които за жалост не се реализираха. В момента не съм в съдружничество с Антони Тренчев, нито съм в управителни органи, което е в нарушаване на закона, на каквито й да е сдружения “.

На въпрос на публицист бил ли е в съдружничество, Ананиев отговори: " Бил съм в съдружничество преди няколко години. ГЕРБ очевидно са новия проверяващ орган на прокуратурата. Няма проблем, дано да проверяват. Ние нямаме какво да крием. Въпросът е, когато се проверява, би трябвало да се проверява всичко, не изборно, тъй като всички данни, може да ревизирате всичките ми заявления в КПКОНПИ, тези неща, за които ме питате, са декларирани, те са обществени, за разлика от Слави Трифонов, който в никакъв случай не е подавал такава декларация “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР