Във връзка с тиражираната във Фейсбук информация за напуснали 40

...
Във връзка с тиражираната във Фейсбук информация за напуснали 40
Коментари Харесай

БСП Триадица: Не е вярно, че 40 социалисти са напуснали партията

Във връзка с тиражираната във Facebook информация за напуснали 40 социалисти от Българска социалистическа партия „ Триадица “, ръководителят й Диана Тонова съобщи, че тя е манипулативна и погрешна.  " Съгласно Устава на Българска социалистическа партия, участието в партията се приключва по лично предпочитание, декларирано документално пред главната партийна организация /ОПО/, което се установи на заседание. Проведох диалог с няколко от членовете на ОПО, от който се откри, че заседание не е провеждано, не е налице и документално заявление за овакантяване от нито един от членовете му.

Самата организация, чийто ръководител е Александър Вачев наброява към 17 души, част от които са членове на фамилията му, записани малко преди 31.12.19 година, допускам, с цел да се усили броят на делегатите от ОПО-то на Районната конференция ", изясни Тонова, съобщи.

Тя отбелязва, че една част от членовете на организацията не са знаели нищо през вчерашния ден и са декларирали, че остават членове на БСП. " Не повече от 7-8 действителни членове на РПО на Българска социалистическа партия «Триадица», явно под въздействието на Александър Вачев, който беше покровител на Красимир Янков по време на директния избор за ръководител на Българска социалистическа партия, очевидно имат намерение да изоставен. Това ще стане факт, откакто се организира заседание, по тази причина споделих, че информацията, с изключение на погрешна е и манипулативна. Когато получим протокола от събранието на ОПО, тогава ще се знае дали и какъв брой членове ще изоставен партията ", разяснява Диана Тонова.

" Отговорно декларирам, че Българска социалистическа партия " Триадица " е единна и сплотена организация, което личи и по огромното болшинство, с което се одобряват решенията на районен съд. Жалко е, когато членове на партийната организация, поради неудовлетворени персонални упоритости, се стремят да вредят на положителното име на Българска социалистическа партия в обществото. Тази акция, която неуспели претенденти подеха в медиите към този момент има противоположен негативен знак, тъй като в последните дни консолидира мощно действителните и настоящи членове на нашата организация, а мисля и в народен аспект също ", приключва ръководителят на Българска социалистическа партия " Триадица ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР