Във връзка с ремонтните дейности на пътя от Е-79 до

...
Във връзка с ремонтните дейности на пътя от Е-79 до
Коментари Харесай

Община Сандански започна ремонт на пътя от Е-79 до с. Н. Делчево, съветват жителите на селата да ползват обходен маршрут

Във връзка с ремонтните действия на пътя от Е-79 до с. Ново Делчево и за минимизирането на тапи, на 18 януари /сряда/ жителите на с. Дамяница е целесъобразно да употребяват различния маршрут на Е-79 – пътят на „ Мело “. Както писахме, община Сандански стартира рехабилитация на пътния сектор при пътен възел с начало кръстовището при Технополис до с. Ново Делчево. Общинският път е в доста неприятно положение - с доста дупки, неравности, неработещо отводняване, амортизирана система за улично осветяване и рискови сектори, с капацитет за пътнотранспортни катастрофи.

Проектът за реорганизация включва полагането на напълно нова асфалтова настилка, отводнителни канавки, мантинели, нова пътна маркировка и съответните пътни знаци. Предвидено е и построяването на ново кръстовище и светлоотразителни колчета, които да насочват вярно водачите на МПС от с. Дамяница към кръстовището.

Участъкът, очакван за ремонт е една от главните транспортни артерии, свързващи град Сандански и близките обитаеми места.
До приключването на ремонтните действия ще се вкара краткотрайна организация на придвижването, което ще се прави по в допълнение построена лента,успоредна на пътя.Очаква се рехабилитацията да завърши до края на месец февруари.

П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР