Във връзка с регистрираните случаи на корона вирус в столицата,

...
Във връзка с регистрираните случаи на корона вирус в столицата,
Коментари Харесай

„Софийска вода“ с мерки срещу усложнената грипна обстановка

Във връзка с записаните случаи на корона вирус в столицата, „ Софийска вода ” ще вкара няколко промени в ежедневната си работа, за повишение на грижите по опазването на здравето на клиентите и чиновниците на „ Софийска вода ”.
- Променя се работното време на Центровете за обслужване на клиенти. От на следващия ден (12.03.2020) те ще работят от 8.00 до 17.00 часа единствено в делничните дни;

- Временно мобилният център за услуги няма да работи;

- Молим клиентите да се обръщат към безплатния телефон на „ Софийска вода “ или към формалната писмена форма през уеб страницата на сдружението преди да посетят някой от центровете. Посещенията в центровете за услуги да бъде единствено при положение на неотложна необходимост;

- Молим клиентите, които не могат да отсрочат визитата си в центровете за обслужване, да изчакват пред офиса, до момента в който чиновник на „ Софийска вода “ ги покани;

Напомняме, че на безплатния телефон на „ Софийска вода “, клиентите могат да получат следната информация: регионите, които са без вода; салдо по потребителски номер; интервал за подаване на самоотчет и интервал, в който адресът попада в графика за действително отчитане от проверител.

През платформата за запитвания на уеб страницата на „ Софийска вода “ клиентите могат да подадат и публични тъжби, на които ще получат отговор в границите на един работен ден.

Във връзка с целесъобразното ограничение на близки физически контакти, молим клиентите на „ Софийска вода “ да се възползват от отдалечените способи за отчитане на самостоятелните си водомери:

- Безплатен телефон 0800 121 21;

- Интернет уеб страницата на Дружеството – www.sofiyskavoda.bg ;

- Лист, залепен на входната врата на жилището;

Върху него е належащо е да се посочат следните данни:

- Клиентски номер;

- Номер на водомер;

- Местоположение на водомера – кухня/баня/друго;

- Тип вода, минаваща през водомера – топла, студена;

- Показания на уреда.

Плановите и спешни действия няма да бъдат отменяни, за непрекъснатост на висококачествената и вяра работа на „ Софийска вода “. Бихме желали да уверим жителите на столицата, че сигурността и качеството на водата, която подаваме към клиентите ни, е с най-голям приоритет.

„ Софийска вода “ благодари за проявеното схващане, което цели предотвратяване на нашите клиенти и на нашите чиновници, за които носим отговорност.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР