Във връзка с публикувани некоректни твърдения във фейсбук публикация на

...
Във връзка с публикувани некоректни твърдения във фейсбук публикация на
Коментари Харесай

Телус: Противопоставяме се на внушения, подтикващи към саморазправа с наши служители

Във връзка с оповестени неточни изказвания във фейсбук обява на Бюрото за Разследващи Репортажи и Данни (BIRD) от 26.11.22 година, бихме желали да изразим следното мнение:

" Категорично се противопоставяме на съдържащите се внушения и погрешни изказвания, подтикващи към принуждение и разпра с наши чиновници, несъвместими с правилата на демократичното общество и справедлива публицистика. "

Това се споделя в позиция на TELUS International, оповестена във

Преди ден BIRD пусна профилите на част от чиновниците на Telus – компанията, която модерира наличието на Фейсбук за България. И намерено изиска от тях да му станат информатори, другояче ще разгласява координатите им.

" Здравето, сигурността и благополучието на чиновниците ни постоянно е било и продължава да бъде главен приоритет за компанията. Изразяваме безрезервната си поддръжка към всеки един от тях и ще подсигурим всички запаси за опазване на тяхното физическо и ментално здраве ", се споделя още там.

От компанията афишират и че към този момент били подхванати юридически дейности.

" Вече са подхванати нужните юридически дейности към разпространителите на съответните погрешни изказвания. Смятаме за неприемливо и извънредно аморално потреблението на персонални профили в обществените медии на наши чиновници без тяхно позволение. По този метод, биват застрашени животът и здравето им, уронва се тяхното достолепие, както и приносът към компанията ни и обществото. "

Ето и цялата позиция:

Във връзка с оповестени неточни изказвания във фейсбук обява на Бюрото за Разследващи Репортажи и Данни (BIRD) от 26.11.22 година, бихме желали да изразим следното мнение:

Категорично се противопоставяме на съдържащите се внушения и погрешни изказвания, подтикващи към принуждение и разпра с наши чиновници, несъвместими с правилата на демократичното общество и справедлива публицистика.

Здравето, сигурността и благополучието на чиновниците ни постоянно е било и продължава да бъде главен приоритет за компанията. Изразяваме безрезервната си поддръжка към всеки един от тях и ще подсигурим всички запаси за опазване на тяхното физическо и ментално здраве.

Вече са подхванати нужните юридически дейности към разпространителите на съответните погрешни изказвания. Смятаме за неприемливо и извънредно аморално потреблението на персонални профили в обществените медии на наши чиновници без тяхно позволение. По този метод, биват застрашени животът и здравето им, уронва се тяхното достолепие, както и приносът към компанията ни и обществото.

TELUS International e обществено търгувана компания, от която мажоритарният дял е благосъстоятелност на TELUS, водещ канадски телеком. Компанията е одобрен снабдител на услуги за аутсорсинг на бизнес процеси с над 70 000 чиновници в световен мащаб. В България обслужва над 50 клиента и е най-големият шеф в бранша с над 4500 чиновници. Това са хора с друга експертиза, измежду които има както студенти, за които това е първа работа, по този начин и експерти с дълготраен опит.

Решително се противопоставяме, също по този начин, на всевъзможни внушения за присъединяване в незаконосъобразни дейности или връзки с политически партии. Публикуването на подправени изказвания в интернет, без да бъдат подкрепени с ясни обстоятелства и тествана информация, изрично опонира на етичните правила на публицистиката.

Благодарим откровено на всички, които показаха поддръжка за нашите чиновници и компанията! Вярваме, че това е верният метод за реакция към всяко непозволено деяние, което накърнява престижа на даден човек или организация.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР