Във връзка с провеждане на концерта MTV Presents Varna Beach,

...
Във връзка с провеждане на концерта MTV Presents Varna Beach,
Коментари Харесай

Затварят улици и булеварди заради концерта на МТВ

Във връзка с осъществяване на концерта MTV Presents Varna Beach, който ще се организира на 12 август на Южния плаж, ще бъде прекратено придвижването на коли по ул. " Вълноломна “ от 06.00 ч. на 12.08 до привършване на събитието (около 04.00 ч.) на 13.08.

От 11.00 ч. на 12.08 до привършване на мероприятието (около 02.00 ч.) на 13.08 ще бъдат затворени за придвижване на коли и бул. " Приморски “ – от кръговото на пл. " Славейков “ (Гаров площад) до кръстовището с ул. " Михаил Колони “; ул. " Сан Стефано “ – от кръстовището с ул. " Преслав “ до кръстовището с бул. " Приморски “; ул. " Граф Игнатиев “ – от кръстовището с ул. " Княз Дондуков “ до кръстовището с бул. " Приморски “; ул. " Св. Климент “ – от кръстовището с ул. " Княз Александър Батенберг “, по посока пл. " Екзарх Йосиф “ (Шишковата градинка).

При смяна на пътнотранспортната конюнктура и пораждане на нужда ще бъде прекратено придвижването на коли по бул. " Цар Освободител “ - от кръстовището с бул. " Княз Борис I “ до кръстовището с бул. " Приморски “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР