Във връзка с прогнозата за високи темпове на пандемията от

...
Във връзка с прогнозата за високи темпове на пандемията от
Коментари Харесай

Продължава кампанията на Община Сливен „Заедно за теб!“

Във връзка с прогнозата за високи темпове на пандемията от ковид, които се чакат, от Община Сливен напомнят на жителите, че продължава благотворителната акция „ Заедно за теб! “. Тя е обвързвана с набиране на хранителни артикули от първа нужда, които ще бъдат предопределени за жителите на общината, сложени под карантина. Продуктите включват брашно олио, ориз, леща, фасул, захар, сол, макарони, спагети. Могат да бъдат добавяни консерви и други хранителни артикули, само че би трябвало да бъдат пакетирани, трайни и в период на валидност.

Мястото, несъмнено за снабдяване на питателните артикули, е зала „ Васил Левски “. Желаещите да се включат могат да подадат авансово заявление в границите на работния ден от 8 до 17 часа. Телефони те за контакт са 044 611 124 и 0885 26 98 25 – Стела Йорданова и Таня Димитрова.

Община Сливен и кметът Стефан Радев, по чиято самодейност беше основана хранителната банка през април предходната година, благодарят на всички донори за съпричастността и поддръжката, включвайки се в акцията „ Заедно за теб! “. Те показват още и вяра, че от ден на ден хора ще се причисляват към благотворителното начинание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР