Във връзка с придобита информация от служители на ДАНС, че

...
Във връзка с придобита информация от служители на ДАНС, че
Коментари Харесай

И ДАНС участва в разследването срещу Петър Петров-Еврото и Размиг Чакърян

" Във връзка с добита информация от чиновници на ДАНС, че на адрес в гр. София, жк Сердика, бл.18А..., на който е записано комерсиално сдружение " Евролаб 2011 " ЕООД, обвързвано с лицето Размиг Керопе Чакърян, се намират движимости и предмети от голяма важност по формирано досъдебно произвеждане от СРП, които могат да бъдат укрити или унищожени... предлагам да бъдат осъществени дейности по следствието на адресите. "

Цитатът е от оповестената през днешния ден от Антикорупционния фонд (АКФ) докладна бележка от Главна дирекция „ Борба с огранизираната престъпност " (ГДБОП) от 29 май 2023 година, нощта, в която управляващите вършат безрезултатен опит за задържане на Петьо Петров – Еврото. Фирмата „ Евролаб 2011 " ЕООД е известна около фитосанитарния надзор на контролно-пропусквателния пункт „ Капитан Андреево ", посочвана неведнъж като „ едва звено " в граничния надзор.

Видно от протоколираните разпити на чиновници на ГДБОП, дейностите са осъществени още същата вечер в границите на стремително формирано от Софийската районна прокуратура (СРП) досъдебно произвеждане по обява на уеб страницата на АКФ ден по-рано със фотография на усмихнатите Петьо Петров и Борислав Сарафов пред ресторанта „ Осемте джуджета ".

Вижте цялата обява тук:

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР