Във връзка с предстоящия летен сезон Община Пазарджик е изготвила

...
Във връзка с предстоящия летен сезон Община Пазарджик е изготвила
Коментари Харесай

От днес детските градини в Пазарджик са с летен режим на работа

Във връзка с идния летен сезон Община Пазарджик е изготвила график за работата на детските градини на територията на града.

Графикът, влиза в действие от през днешния ден и  предоставя опция през целия интервал всички искащи да могат да посещават детско заведение.

Временното прекратяване на активността на детските заведения е в съгласие с родителите, шефовете на детските градини имат уговорката да оказват цялостно подпомагане за ориентиране и приемането на нуждаещите се в приемащите детски градини. То е на база стимулирани оферти от техните шефове по отношение на неотложни поправки на кухненски блок, складови пространства, както и ремонтни действия, свързани с наставления. Това е метод и да се даде опция на личния състав да употребява платения си годишен отпуск.

Процедурата по прекачване в приемащата детска градина е оптимално облекчена, с цел да не се основават непотребни задължения на родителите. Необходимо е единствено при посещаване на новата детска градина да бъде предоставена служебната записка, издадена от детското заведение, което детето е посещавало.

За повече информация родителите могат да се обръщат към шефовете на детските заведения или на тел.: 034 402 313 в Община Пазарджик.
№Детско заведениемесец юлимесец август1ДГ “Здравец ”В ремонтПриемна ДГ “Слънчо “Работи2ДГ “Снежанка ”В ремонтПриемна ДГ „ Юрий Гагарин “Работи3ДГ “Юрий Гагарин ”РаботиВ ремонтПриемна ДГ “Снежанка “4ДГ “Слънчо ” Работи В ремонтПриемна ДГ „ Здравец “5ДГ “Калина Малина ”В ремонтПриемна ДГ „ В.Терешкова “ Работи 6 ДГ “В.Терешкова ” РаботиВ ремонтПриемна ДГ,,Калина Малина “ 7ДГ “Дъга ”РаботиВ ремонтПриемна ДГ „ Радост 8ДГ “Пролет ”РаботиВ ремонтПриемна ДГ „ Здравец “9ДГ “Радост ”В ремонтПриемна ДГ,,Дъга ”Работи 10ДГ “Детелина ”Работи В ремонтПриемна ДГ „ Снежанка “ 11ДГ “Зорница ” РаботиРаботи
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР