Във връзка с предстоящите празници 1 и 6 май Електроразпределение

...
Във връзка с предстоящите празници 1 и 6 май Електроразпределение
Коментари Харесай

Електроразпределение Север осигурява 61 дежурни екипа по време на предстоящите празници

 Във връзка с идните празници 1 и 6 май Електроразпределение Север обезпечава 61 дежурни екипи, които да наблюдават за редовността и безаварийната работа на електроразпределителните уреди в Североизточна България. Екипите на сдружението са в непрекъсната подготвеност за застраховане сигурността на електрозахранването на клиентите.

В момента, в сходство със Закона за ограниченията по време на изключителното състояние, чиновниците на ЕРП Север правят единствено неотложни мероприятия по мрежата и са готови, незабавно след анулация на изключителната обстановка в страната, да възобновят плануваните ремонтни действия. Планираната работа на екипите е нужна за попречване на разстройства в електрозахранването, дължащи се на повреди по електроразпределителните уреди в резултат на обезценка и сезонно изменящите се метеорологични условия.

Центровете за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО работят при засилени ограничения за сигурност и с понижено работно време, в сходство с рекомендациите за ограничение на разпространяването на ковид: https://www.energo-pro.bg/bg/Centrove-za-obslujvane-na-klienti. Служителите на компанията са разполагаем на потребителите и по имейл и телефон за всевъзможни въпроси, касаещи дейностите електроразпределение и електроснабдяване: https://www.energo-pro.bg/bg/Kontakti. 

За седмица от въвеждането на електронната функционалност за разплащане на отговорности за употребявана електрическа енергия през началната интернет страница на ЕНЕРГО-ПРО https://www.energo-pro.bg/, близо 1000 клиенти са се възползвали от опцията да платят сметките си с дебитна и кредитна карта бързо и комфортно. Услугата икономисва нуждата от посещаване на физически офис на компанията или нейните сътрудници. Директен линк към виртуалния терминал за онлайн разплащания на енергийната компания е наличен тук: https://vp.energo-pro.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР