Във връзка с предстоящите планирани дейности по освежаване на хоризонталната

...
Във връзка с предстоящите планирани дейности по освежаване на хоризонталната
Коментари Харесай

Спират движението по главни улици и булеварди в Пазарджик ут...

Във връзка с идните планувани действия по ободряване на хоризонталната пътна маркировка на уличната мрежа на Пазарджик и при метеорологични условия, подобаващи за осъществяването им от Общината оповестяват, че на следващия ден и в неделя ще бъдат въведени краткотрайни ограничавания, и промени в организацията на придвижването на МПС в регионалния център.

Утре, на Лазаровден, ще бъде прекратено придвижването по ул. „ Генерал Гурко “ за времето от 08:00 до 17:00 часа, в сектора от кръстовището с бул. „ Георги Бенковски “ до кръговото кръстовище с ул. „ Пловдивска “. Това постанова рейсовете по линии №2 и №13 да пътуват в този часови пояс по обходен маршрут през ул. “Кочо Честименски “ и ул. „ Стефан Караджа “, а спирките на Щаба, Билла 2, Минералната баня и банка „ Пиреос “ краткотрайно няма да могат да се употребяват.

В празничния неделен ден в часовете от 08:00 до 17:00 ще бъде прекратено придвижването на МПС по ул. „ Генерал Гурко “, в сектора от кръговото кръстовище с ул. „ Пловдивска “ до кръстовището с бул. “България “ и ул. „ Цар Иван Шишман “. В тази връзка рейсовете по линия №10 ще се движат по обходен маршрут, както следва: ул. „ Константин Величков “, Театъра, Адвокатурата, Билла 2, Минералната баня, кръговото на ул. „ Пловдивска “, банка „ Пиреос “, след което ще не престават по нормалния си маршрут. В посочения часови диапазон, спирките по постоянния маршрут, попадащи в затворения сектор краткотрайно няма да бъдат налични.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР