Във връзка с предстоящите коледни и новогодишни празници Областната организация

...
Във връзка с предстоящите коледни и новогодишни празници Областната организация
Коментари Харесай

БЧК организира хуманитарни акции в подкрепа на пострадалите природното бедствие

Във връзка с идните коледни и новогодишни празници Областната организация на БЧК-Бургас провежда филантропични акции в поддръжка на потърпевшото от естественото злополучие население в общините Бургас и Камено.
На 14.12.2017г. /четвъртък/ от 11:00 часа в постройката на кметство в с. Ливада, община Камено, доброволци и щатни чиновници от БЧК-Бургас ще се срещнат с 24 от потърпевшите фамилии, които ще получат пакети с хранителни артикули, дарени от жителите на област Бургас, както и по една електрическа печка.

На идващия ден, 15.12.2017г. /петък/ в 10.30 часа младежите на БМЧК взаимно с държавен куклен спектакъл Бургас ще провеждат в детската градина на с. Равнец, община Бургас зрелище " Коледа с другари " за 57деца. За всички тях са обезпечени дарове, шоколадови произведения и по един здравословен хранителен пакет.

В същия ден от 12:00 часа в учебно заведение " Св.св.Кирил и Методи "в с. Равнец 102 ученика ще получат здравословни хранителни пакети.

Инициативите се финансират от постъпилите парични средства от обичайна регионална фондонабирателна акция " Подари коледа " на БЧК-Бургас.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР