Във връзка с предстоящи строително-монтажни работи от 7.00 ч. на

...
Във връзка с предстоящи строително-монтажни работи от 7.00 ч. на
Коментари Харесай

Важно! Пак ограничения на трафика и нови промени в маршрутите на автобуси във Варна

Във връзка с идни строително-монтажни работи от 7.00 ч. на 16.03 до 17.00 ч. на 17.03 ще бъдат затворени северното и южното локално платно на бул. „ Васил Левски “ - от бул. „ Цар Освободител “ до бул. „ Сливница “ и от бул. „ Сливница “ до бул. „ Цар Освободител “.

По този мотив от " Градски превоз " ЕАД ще вкарат краткотрайна организация на придвижването и следните маршрутни промени:

Линии №20 и 209, тръгващи от кв. „ Владиславово “, на кръстовището на бул. „ Цар Освободител “ и ул. „ Христо Смирненски “ ще завиват надясно- по ул. „ Хр. Смирненски “ в посока „ Сливница “ и ще не престават по одобрения маршрут.

Линия №7 в посока ЖП гара след спирка „ Осми септември “ ще продължава по бул. „ Сливница “ до кръстовището с ул. „ Патриарх Евтимий “, наляво в посока бул. „ Цар Освободител “, където от кръстовището с ул. „ Отец Паисий “ ще се включва по маршрута си.

Няма да се обслужват спирки „ Победа “ и „ Струга “ на бул. „ Цар Освободител “, както и  спирки „ Техникумите “ и „ Победа “ на ул. „ Акад. Андрей Сахаров “.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР