Във връзка с предприетите мерки от страна на МВР по

...
Във връзка с предприетите мерки от страна на МВР по
Коментари Харесай

Браншова камара Пътища брани хората си от МВР

" Във връзка с подхванатите ограничения от страна на Министерство на вътрешните работи във връзка с водачите на строителна техника, взели участие в митингите от 11.10 и 12.10.2021 година, осведоми, че ще предприеме всички нужни дейности, включително правна помощ за отбрана правата на хората, които отстояваха справедливите си претенции ".

Това се споделя в известие на камарата до медиите във връзка информациите, че Министерство на вътрешните работи ще санкции протестиращите водачи на тежка строителна техника, които в два следващи дни блокираха с камионите си центъра на София.
 В борбата за милиарди с страната - кой кой е в пътното ни строителство В борбата за милиарди с страната - кой кой е в пътното ни строителство
Когато се прекатури каруцата – пътища доста, е споделил българският народ. Тази сентенция с цялостна степен важи за пътното строителств...

Припомняме,  че в няколко следващи дни в центъра на совия поради спрени и неизплатени поръчки и заплати. Те желаеха оставката на министъра на районното развиване и благоустройството Виолета Комитова. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР