Във връзка с предприетите мерки от страна на европейските и

...
Във връзка с предприетите мерки от страна на европейските и
Коментари Харесай

Fibank отлага плащанията по кредити на своите клиенти!

 " Във връзка с подхванатите ограничения от страна на европейските и национални институции, които целят да подтикват банките да продължат да финансират и оказват нужната поддръжка на семействата и предприятията, изпитващи краткотрайни усложнения, Fibank (Първа капиталова банка) дава опция на всички свои клиенти да отсрочат заплащанията по заеми, в случай че те самите или техният бизнес са наранени по някакъв метод от обстановката с ковид (COVID-19).

Предложението ще важи за всички клиенти на Fibank – физически и юридически лица, които изпитват краткотрайни финансови усложнения да посрещат отговорностите си към банката. Предоставената от банката опция обгръща потребителски, ипотечни и жилищни заеми, както и заемите за микро компании, дребни и междинни предприятия, корпоративно кредитиране, в това число и вноските по кредитни и бизнес кредитни карти.

Първа капиталова банка дава опция на своите кредитополучатели да изискат и нарастване по лимитите на кредитните си карти, както и по-дълги гъвкави погасителни проекти, до момента в който имат потребност от сходно подпомагане.

Клиентите ще могат да изискат вноските им по заемите да бъдат отсрочени посредством позвъняване по телефон към своя кредитен съветник или към контакт центъра на банката на телефон *2265.

Потребители, които не са клиенти на банката, също ще могат да се възползват от нашите услуги, свързани с потребителските заеми и издаването на кредитни карти, като имат опция да аплайват напълно онлайн: https://credit.fibank.bg и https://cards.fibank.bg.

" Надяваме се, че нашето предложение ще помогне на клиенти и цели браншове, които по някакъв метод към този момент са или ще бъдат наранени от по-ниски доходи поради разпространяването на ковид в целия свят. То е ориентирано и към евентуалните закани, които всеки фамилен бизнес в България може да понесе. Приканваме всички наши клиенти оптимално да употребяват мобилното приложение MyFibank. При нужда да се свързват с контакт центъра на банката и да заплащат безконтактно в комерсиалните обекти, като част от своите персонални ограничения за отбрана против разпространяването на вируса “, показа господин Никола Бакалов – Изпълнителен шеф и член на УС на Първа капиталова банка. " - се споделя в формалното изказване на банката от 13 март, оповестено във фейсбук страницата им.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР