Във връзка с постъпили в ОДМВР Бургас сигнали за шофиране

...
Във връзка с постъпили в ОДМВР Бургас сигнали за шофиране
Коментари Харесай

Полицията в Бургас постави камери срещу джигити на бул. „Одрин“

Във връзка с постъпили в ОДМВР Бургас сигнали за шофиране с висока скорост по ремонтиращия се бул. “Одрин ”, са подхванати ограничения за контролиране и засилен надзор на придвижването, посредством потребление на мобилни камери .

По този метод би трябвало да бъде въведен надзор над скоростта , както в светлата, по този начин и в тъмната част на денонощието. От полицията прецизират, че местата на устройствата  ще се менят, с цел да е налице детайлът на изненада .

„ Призоваваме бургазлии, както и гостите на града, преминаващи през пътната права, по която е въведена краткотрайна организация на придвижване, да преценяват държанието си зад кормилото с въведените ограничавания на скоростта, пътната и знакова сигнализация “.

Проблемът с високите скорости по централните бургаски булеварди не от през вчерашния ден, защото правите доста постоянно се употребяват и за гонки сред недобросъвестни водачи. Особено постоянно са такива случаи през лятото и през тъмната част на денонощието , като за благополучие до този миг сериозните произшествия се разминават. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР