Във връзка с постъпили журналистически въпроси относно сключения меморандум между

...
Във връзка с постъпили журналистически въпроси относно сключения меморандум между
Коментари Харесай

Министерството на спорта: Всички инвестиции по реконструирането на стадион Българска армия са за сметка на ЦСКА

Във връзка с постъпили журналистически въпроси по отношение на подписания меморандум сред „ Сердика спортни парцели “ ЕАД и ЦСКА София за градеж и реорганизация на стадион „ Българска войска “, пресцентърът на Министерството на младежта и спорта прецизира следното:

Дружеството, което ще бъде записано, ще се споделя „ Спортни парцели Българска войска “ АД.

Моделът, по който ще бъде образуван капиталът на сдружение е оповестеният в РМС от 2019 година, а точно равни като стойност вноски - непарична от страна на „ Сердика спортни парцели “ ЕАД и парична от страна на ЦСКА София.

Паричната вноска на ЦСКА София би трябвало да е равна на непаричната вноска от страна на „ Сердика спортни парцели “ ЕАД, като според подписания меморандум ще бъде осъществена нова оценка на парцела от движимости лица.

Всички вложения по реконструирането на стадиона са за сметка на ЦСКА, „ Сердика спортни парцели “ ЕАД няма да заплаща нищо. Независимо от размера на инвестицията, броят на акциите няма да се трансформира и ММС, посредством ССИ, ще резервира своя дял от 50%, като ще остане пълновръстен акционер в „ Спортни парцели Българска войска “ АД. Всякакви решения за ръководството на сдружението се взимат единствено и само с цялостно болшинство от гласовете на акционерите.

Наемателят заплаща дължимия наем за базата в Панчарево, консумативните разходи и налозите за стадион „ Българска войска “. Единствено не се начислява наем за използването на стадиона за интервала 01.05.2022 - 01.03.2023, само че това не значи, че тези наеми не се дължат. Дължат се и ще бъдат начислени след тази дата.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР