Във връзка с постъпил телефонен сигнал в 17.00 часа на

...
Във връзка с постъпил телефонен сигнал в 17.00 часа на
Коментари Харесай

БАБХ ще извърши проверка по случая с бедстващите коне в Осогово

Във връзка с постъпил телефонен сигнал в 17.00 часа на 25 март 2018 година за бедстващи коне в планина Осогово специалисти от Областната дирекция по сигурността на храните в (ОДБХ) Кюстендил започнаха незабавни дейности за инспекция на случая. Това оповестиха от пресцентъра на БАБХ. На 26 март 2018 година сутринта комисия от трима представители на регионалната дирекция проведоха инспекция в местността Бек кладенец, планината Осогово, където животните са били открити. Проверката е била осъществена с неоценимата помощ на планинската избавителна работа.
Поради неприятните метеорологични условия (гъста мъгла и мощен снеговалеж) през днешния ден чиновниците не са съумели да доближат до животните и да извършат инспекция на място. Решено е при възстановяване на времето да се пристъпи към реализиране на съответните инспекции.
До този миг в ОДБХ Кюстендил не е получавана информация за изгубени животни от притежателя на животните, както и сигнали от други институции и жители.
На този стадий чиновниците на ОДБХ в Кюстендил правят инспекции на животновъдните обекти, благосъстоятелност на Петър Пищалов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР