Във връзка с пожарите в двата руски мола – в

...
Във връзка с пожарите в двата руски мола – в
Коментари Харесай

В Бургас ще правят учение за гасене на пожар в голям търговски център

Във връзка с пожарите в двата съветски мола – в Кемерово и Москва от последните дни, при които починаха и бяха ранени голям брой хора, е планувано през днешния ден, 10 април, от 08:45 часа в Mall " Галерия " в к-с " Славейков " да се организира пожаро-тактическо обучение, ръководено персонално от шефа на Регионална дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " – Бургас комисар Васил Василев, оповестяват от Министерство на вътрешните работи. От полицията категорично молят медиите да оповестят новината, с цел да няма суматоха измежду хората.
Учението ще съставлява пожар в заведение, ситуирано в атриума на Mall " Галерия ", евакуация на хора и гасене на огъня. Предвидено е да се включат три структури на Регионална дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " / Първа и Втора Районни противопожарни служби - Бургас и чиновници от бранш " Специализирани оперативни действия " / с четири автомобила.
Пожаро-тактическо обучение ще се организира със съдействието на управата на Mall " Галерия " и Община Бургас, като ще покрие територията и на централната градска част и прилежащите към комерсиалния обект зони от к-с " Славейков ", защото след подаването на сигнала за случая, противопожарните коли ще се придвижват в действително време по разнообразни направления за установяване на бързината и най-оптималния от тях.
Учението ще е отворено за представителите на медиите.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР