Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. Качаник“,

...
Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. Качаник“,
Коментари Харесай

Центърът на София остава без вода днес

Във връзка с замяна на пожарен хидрант на ул. „ Качаник “, жк. „ Света троица “, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:

ул. „ Качаник “ от ул. „ Цар Симеон “ до ул. „ Цар Иван Александър “

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Качаник “ на кръстовището с ул. „ Цар Симеон “.

Също поради замяна на махленски тръбопровод на ул. „ Граф Игнатиев “, Център се постанова прекъсване на водоподаването от 08:00 до 18:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:

пл. „ Славейков “
ул. „ Уилям Гладстон “ от ул. „ Ангел Кънчев “ до ул. „ Граф Игнатиев “
ул. „ Дякон Игнатий “ от ул. „ Граф Игнатиев “ до ул. „ Генерал Гурко

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Граф Игнатиев “ на кръстовището с ул. „ Георги С. Раковски “.

Lъв връзка с замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Свети Свети Кирил и Методий “, с. Бусманци се постанова прекъсване на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:

ул. „ Свети Свети Кирил и Методий, ул. „ Сух Искър “ и ул. “ Лашова “ №2.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Свети Свети Кирил и Методий № 13.

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.

Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода ” АД на телефон 0800 12121 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода ” АД авансово се извинява на своите клиенти за породените краткотрайни неудобства!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР