Във връзка с отразяването на казуса "Хиполенд" и интервютата със

...
Във връзка с отразяването на казуса "Хиполенд" и интервютата със
Коментари Харесай

Бранд Медия България разпространи интервюта с Мариан Колев

Във връзка с отразяването на проблема "Хиполенд " и интервютата със притежателя Мариан Колев, и направени по отношение на тях внушения от страна на Ивайло Мирчев, член на управлението на „ Да, България”, касаещи собствеността на изданията от групата на Кмета.бг и операция на информацията порталът „ Кмета.бг” и в. „ Кмета.бг” оповестяват, че са напълно благосъстоятелност на „ Бранд Медия България”, която е благосъстоятелност на издателя ни Боян Боянов Томов.

Както изисква Законът за складиране на печатни и други творби, всяка година собствеността на медиите се афишира обществено до действителен притежател. " И ние, придържайки се към законите на Република България, го разгласяваме годишно ", осведоми от Кмета.бг.

Изданията на „ Бранд Медия България” осведомят, че работят, спазвайки категорично журналистическата нравственос, стандарти и положителни практики по отношение на поднасянето на информацията - преди всичко акуратност, обективност и меродавност.

Като самостоятелна и професионална медия от Кмета.бг, се афишират срещу сходни внушения и очерняне на професионализма на медията и медиите въобще, и декларират, че работят само в полза на аудиторията по признатите международни стандарти в публицистиката.

От Кмета.бг споделят и цялостните записи на извършените изявленията със притежателя на верига „ Хиполенд” Мариан Колев, които бяха представени от голям брой други медии, с цел да избегнат всевъзможни спекулации по отношение на достоверността на информацията и другите внушения.

"И отсега нататък в работата си ще продължим да съблюдаваме напълно професионалните журналистически стандарти и ще се противопоставяме на опити за дискредитиране на медиите ни! ", декларират от Кмета.бг, благосъстоятелност на „ Бранд Медия България”.

Очаквайте аудиоинтервютата на Кмета.бг с Мариан Колев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР