Във връзка с определяне от Комисията за енергийно и водно

...
Във връзка с определяне от Комисията за енергийно и водно
Коментари Харесай

Ще има извънреден отчет на електромерите заради новите цени на тока

Във връзка с установяване от Комисията за енергийно и водно контролиране на нови цени на електрическата енергия, в действие от 01 юли 2020 година, "ЧЕЗ Разпределение България " АД ще извърши изключително отчитане на електромерите на клиентите, оповестиха от сдружението. Графикът на изключителния доклад ще бъде оповестен на уеб страницата на ЧЕЗ в понеделник.

След тази дата, информация за графика на изключителното отчитане може да се получи също в центровете за обслужване на клиенти на ЧЕЗ и на денонощната телефонна линия 0700 10 010.

Енергийната борса затвори при междинна цена 74.39 лв. за мегаватчас

За да се обезпечи бързото и качествено отчитане на електромерите, компанията ангажира в допълнение 336 чиновници. Всички отчетници ще работят с удължено работно време на 01.07.2020 година

Поради физическата неспособност всички електромери да бъдат регистрирани в еднакъв ден, месечните сметки на клиентите ще бъдат преизчислени към датата на въвеждане на новите цени, допълниха от ЧЕЗ.

За гарантиране на оптималната уместност при фактуриране на употребяваната електрическа енергия, клиентите имат опция сами да отчетат показанията на електромерите си към 30 юни 2020 година Самоотчитането е по избор и не анулира осъществяването на месечен доклад от страна на сдружението.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР