Във връзка с ограничаване разпространението на COVID-19 след случай на

...
Във връзка с ограничаване разпространението на COVID-19 след случай на
Коментари Харесай

От МВнР с важно съобщение заради случай на COVID-19

Във връзка с ограничение разпространяването на COVID-19 след случай на инфектиран чиновник на 2 ноември 2020 година бранш "Заверки и легализации " към дирекция "Консулски връзки " на Министерството на външните работи на ул. "Алфред Нобел " 2 ще бъде затворен за осъществяване на цялостна стерилизация.

Предприети са всички нужни ограничения, предписани от Министерството на здравеопазването и РЗИ.

Дирекция "Консулски връзки " на Министерство на външните работи се извинява за породеното стеснение. Обслужването на жители в бранш "Заверки и легализации " ще бъде обновено на 3 ноември, вторник.

При незабавна нужда от подпомагане жителите могат да се свържат със бранш "Заверки и легализации " на следните телефонни номера: ‪02948 2365 и ‪02948 2105.

Молим жителите да наблюдават и известията на формалната страница на Министерство на външните работи.

Припомняме, че по отношение на подхванатите ограничения за попречване на разпространяването на COVID-19 Министерство на външните работи предлага на жителите да декларират административни услуги и да получават издадените документи по електронен път или посредством лицензиран пощенски оператор и единствено в последна нужда да посещават звената за административно обслужване на министерството.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР